P & C Massage & Spa AB

Hej hopp och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av nätet där jag för det mesta skriver om motion och hälsa. Jag hoppas att alla mår fantastiskt och att er vecka har varit bra hittills. Idag så tänkte jag skriva om någonting som jag vet att många av er skulle vilja veta lite mer om, nämligen thaimassage hos P & C Massage & Spa i Västerås. Då jag för närvarande bor här i Västerås så tycker jag att det är oerhört kul att få veta att jag har så pass många läsare från samma stad och att ni faktiskt reagerade så som ni gjorde när jag nämnde det lite i förbifarten i ett annat inlägg någon gång under förra veckan. Jag försökte svara så bra och ingående som möjligt på alla era frågor och funderingar och tror att jag lyckades ge er den informationen som ni ville ha.

Jag tänkte inte skriva så himla ingående idag för jag vill hålla just det här inlägget ganska så kort och jag hoppas att det är okej med er. Däremot så tänkte jag ju länka lite, så att ni alla som nu är intresserade kan kolla upp lite själva hur ni vill göra och vad P & C Massage & Spa faktiskt erbjuder. Som namnet antyder så kan man ju även fly undan en stressig vardag lite för både spa-behandlingar såväl som massage. Själv så har jag ju gått på just thaimassage under en längre tid nu för att jag tycker att det verkligen hjälper mig med min stelhet och stress. Jag tycker att det har gjort hur mycket som helst för mig och jag drar speciellt nytta av det under vissa vilodagar från gymmet då jag känner att jag behöver komma undan lite.