Extrema ryggbesvär – vad ska jag göra?

Jag har haft sådana extrema ryggbesvär det senaste och jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att bli av med det. Hörde av en kollega på jobbet att det finns en otroligt duktig kiropraktor här i Nyköping som just trycker och masserar för att behandla och minska smärtan vid ryggbesvär – Dr. Håkan Pilfalck på Kiropraktorcenter Pilfalck AB. Så tänker att jag kanske gör så att jag bokar tid hos honom och sen ser om det gör någonting med smärtan, jag menar det kan i alla fall inte bli så mycket värre än vad det är nu för då är det ryggskott istället och då lär jag absolut inte lyckas komma iväg till någon kiropraktor.

Jag brukar inte ha ryggbesvär annars, kan vara lite stel i axlarna och ibland få lite tillfällig smärta i ryggen om jag lyfter något tungt fel. Men annars brukar det vara ganska bra. Så blev både förvånad och lite irriterad nu när jag vaknade på morgonen och hade en så hemsk smärta i ryggen och inte visste vart jag skulle ta vägen. Usch, förstår inte de som alltid har ont i ryggen och orkar med att leva livet nästan som vanligt. Jag skulle antagligen bli liggande helt och hållet och behöva få en kiropraktor hem till mig för att kunna röra mig igen. För bara de här ryggbesvären som jag har nu känns om att det är lite för mycket. Ringer Kiropraktorcenter Pilfalck AB imorgon och bokar en tid för kiropraktik hos Dr. Håkan Pilfalck, det är det enda riktiga jag kan göra.